Referenties

Hypic werkt samen met:

Mijn vaste fotografe!! toppert!!
Annemarie Nigten
Super fotograaf!!! Pres&ik hebben al een aantal keer model gestaan! Elke keer weer opnieuw waanzinnige foto's! Zeker een aanbeveling om gevoelige en fantastische momenten vast te leggen!!
Patty Brune
Hypic Hippische fotografie maakt zowel super actiefoto’s op wedstrijd, alsook mooie portret- en sfeerfoto’s van ruiters en paarden. Ik ben altijd erg blij met de mooie foto’s die snel na een concours toegestuurd worden :-)!!
Debora Pijpers
Onlangs heeft Quillemette een fotoshoot gedaan bij ons. Het resultaat is echt goed! Ze werkt professioneel en snel. Ze heeft goede ideeën en geeft goede aanwijzingen. Daarnaast werkt ze ook snel want binnen 2 weken heb je al het resultaat. Ga zo door!
Annemieke Versloot-Oudijk
Ze is een kei van een fotograaf. Maakt super mooie foto's en ook nog eens een fantastische leuke meid om een fotoshoot te doen! Wil je een exlusief plaatje van je paard, wil je mooie herinneringen vastleggen dan is Quillemette de top fotograaf die je zoekt!
Kimberley van Kooten
Een getalenteerde fotograaf met een ambitie en een passie waar je u tegen zegt. Een kei in krachtige foto's en mooie uitsnede!
Fleur Janmaat
Een dag op wedstrijd met Quillemette Kraaikamp van Hypic Hippische Fotografie staat gelijk aan een dag vol met gezelligheid én resultaat! Deze fotografe portretteert naast het rijden ook de andere aspecten van een wedstrijd. Zo is zij er bijvoorbeeld ook bij tijdens het toiletteren, laden, opzadelen, etc. In zo’n serie als deze hangt een hele mooie sfeer. Juist buiten het “moment suprême” om kan heel goed vastgelegd worden hoe speciaal een band kan zijn tussen mens en paard. Het resultaat was dan ook zeer aansprekend, iets om aan te raden!
Kelly Ultee
Echt een top talent, grijp je kans!
Michelle Creemers

copyright © hypic hippische fotografie - algemene voorwaarden
Alle rechten voorbehouden, niets op deze website mag worden overgenomen of gebruikt worden
zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf - Quillemette Kraaikamp
Webdesign - Thijs de Gunst