Reportages

Reportages

DSC_3034kopie

PORTRET REPORTAGE

Tijdens deze reportage worden er foto’s gemaakt van uw paard thuis of op locatie. Er worden portret en stand foto’s van uw paard gemaakt en/of van jullie samen. Er zijn geen speciale eisen aan deze reportage verbonden.

foto1

BLACKFOTO REPORTAGE

Tijdens deze reportage worden er foto’s van uw paard gemaakt thuis of op stal. Er worden portret foto’s gemaakt van uw paard en/of van jullie samen. Voor deze reportage is er een donkere schuur of stal nodig met een grote deur opening.

ONDER HET ZADEL REPORTAGE

Tijdens deze reportage worden er foto’s van uw paard gemaakt onder het zadel. De locatie is geheel aan u, er zijn verschillende mogelijkheden. Enkele voorbeelden: In de buitenbaan, in het bos, op de heide of op het strand. Er zijn geen speciale eisen aan deze reportage verbonden.

19

WEDSTRIJD REPORTAGE

Tijdens deze reportage worden er foto’s gemaakt van uw paard op wedstrijd. Vanaf het losrijden tot aan de proeven, alles kan vast gelegd worden.

DSC_4379kopie

GROEPSREPORTAGE

Deze reportage is mogelijk vanaf 5 paarden op één locatie.Tijdens deze groepsreportage kunt u kiezen uit twee verschillende reportages per paard.

DSC_5913kopie

VERKOOP REPORTAGE

Tijdens deze reportage worden er portret, stand en foto’s onder het zadel gemaakt van uw paard. Behalve lekker weer en een mooi gepoetst paard zijn er geen speciale eisen aan deze reportage verbonden. Eventueel met verkoop video bij te boeken.